fbpx
sebokhanga-profilkep

Sebők Hanga

Karcag

Romantikus irodalom

Bemutatkozás

Férjemmel és három nagyfiunkkal élek Karcagon, ahol az egyik helyi középiskolában tanítok angol nyelvet és emellett nyelvvizsgáztatói tevékenységet is folytatok.

Mindig is imádtam olvasni, de azt az óriási mértékű könyvmolyságot, ami ismét az életem fontos része, a gyermekeim születése után kénytelen voltam felfüggeszteni időhiány, vagyis inkább a fontossági sorrend változása miatt. A Covid járvány alatti karantén időszakban kezdtem el újra falni a könyveket. Régebben inkább a szépirodalmi művek voltak túlsúlyban az olvasmányaimban, manapság viszont többnyire szórakoztató irodalmat olvasok, ami tökéletesen segít kikapcsolni.

Néhány regény olvasása közben egyre inkább erősödött bennem az a vágy, hogy én is elkezdjem leírni a fejemben egyre inkább testet öltő egyik történetet. A regényt sokáig teljesen titokban írtam, csak később árultam el a férjemnek és gyermekeimnek, hogy min is dolgozom a laptop előtt. Kb. egy éve készült el a Válaszutak sorozat 1. része, amit azóta többször elővettem, javítgattam, majd a Gyémántfelhő Kiadó felhívását látva nemrég útjára indítottam.

Az utóbbi időszakban több regényötlet is megszületett már a képzeletemben, így bízom abban, hogy lesz erőm és tehetségem azokat is papírra vetni.

Sebők Hanga: Lépj tovább!

Tamás sikeres üzletember. Sokan felnéznek rá, mert szorgalmas és becsületes munkával hozta létre gyümölcsöző birodalmát. Mégsem lehet boldog. Az elmúlt öt évét a gyász és a folyamatos...

5990 Ft

4792 Ft

Sebők Hanga: Dönts jól!

Két fiatal élete keresztezi egymást, amikor Áron – aki korábban csak a munkájára koncentrált –, megpillantja Annát egy bárban, és azonnal élete szerelmének érzi. A friss diplomás Anna viszont épp akkor kezdi...

5490 Ft

4116 Ft