fbpx
Sarah Shadow

Sarah Shadow

Szórakoztató irodalom


Anna vagyok, egy baranyai nő. Egy pécsi feleség. Egy hétköznapi munkavállaló. Egy apró homokszem a tágas univerzumban. A Pécsi Tudományegyetem művelődési menedzser szakán végeztem 2008-ban.

Szerzőként már lassan húsz éve tevékenykedem. Verseim regionális, helyi és országos lapokban is helyet találtak maguknak. Egy hirtelen fuvallattal döntöttem úgy, hogy regényírásra adom a fejem. Mindig szerettem írni. Szeretem a szavak csengését, a mondatok szépségét, a szöveg rejtélyét. Szeretem, ha valamit meg kell fejteni, ha törni kell a fejünket a megoldáson. Szabadidős tevékenységként a pszichológiát, a kriminológiát és a lélektan vizsgálatát említeném meg. Valamint a művészettörténet, a teológia, mitológia, és a bibliai példázatok olvasása sem áll távol tőlem. Két személyes szerelmem van: Dante Alighieri és Hieronymus Bosch. A személyiséganalizálás rendkívül érdekes téma, mert minden ember, hiába is gondolod úgy, hogy valóban ismered, kifürkészhetetlen marad. Valamennyien egy megoldásra váró misztérium vagyunk. A lélek egy hatalmas ország. Ezekről írok majd.

Sarah Shadow: Az Alvilág árnyékában

Hangár Kristóf, az ukrán-magyar kábítószer-kereskedelem egykori dílere, néhány hónap letöltendő börtönbüntetés után felhagyott alvilági életével. Már több, mint húsz...

4200 Ft

2990 Ft