Illusztrálj verseket – illusztrálj könyvet!

Gyermekrajzpályázat

A Gyémántfelhő Kiadó rajzpályázatot hirdet 6-10 éves gyerekek részére, gyermekeknek szóló új verseskötet illusztrálása céljából.

A pályázat kétfordulós.

Az első fordulóban minden versenyzőnek egy illusztrációt kell készítenie Bódai-Soós Judit „Madárszemmel” című verséhez.

A vers itt olvasható: http://juditti.hu/content/madarszemmel

Az elkészült rajzok szkennelt (vagy jó minőségű fotó) változatát a juditti.rajzverseny@gmail.com címre kell küldeni 2019. május 31. éjfélig.

Egy személy legfeljebb három rajzzal nevezhet a versenyre.

A pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázó csatolja hozzá a hiánytalanul kitöltött és aláírt Adatkezelési nyilatkozat digitalizált másolatát is. (A második fordulóba kerülő pályázóktól az eredetit és kérni fogjuk.)

Az első forduló legügyesebb rajzosai a második fordulóban új feladatot kapnak, ezúttal két újabb rajzot kell készíteniük az írónő két másik verséhez. Erről bővebb információt majd e-mail-ben kapnak a továbbjutott versenyzők.

A verseny nyertese egy 5000Ft értékű dedikált mesekönyv-csomagot kap, továbbá a második forduló legjobb rajzai bekerülnek Bódai-Soós Judit készülő „Csemete versek” című könyvébe. A könyvben szereplő rajzok alkotói egy-egy tiszteletpéldányt kapnak majd a kötetből.

A pályázattal kapcsolatban további információ: www.gyemantfelho.hu, www.juditti.hu, illetve: juditti.rajzverseny@gmail.com